« Takaisin

Rovaniemi voitti Lääkäriliiton laatupalkinnon

Lääkäriliiton vuosittaisen laatupalkinnon voitti Lääkäri 2019 tapahtumassa olleessa finaalissa Rovaniemen terveyskeskus. Rovaniemen kilpailuun lähettämä hanke koski tyypin 2 diabeetikoiden hoidon kehittämistä.

Terveyskeskus oli päätynyt siihen, että diabeetikoiden hoitoa voisi tehostaa hoitosuunnitelman käyttöönotolla. Hoitosuunnitelma otettiin käyttöön läpimurtomenetelmän avulla. Samalla ovat diabeetikoiden hoitotulokset parantuneet ja terveyskeskus arvioi saaneensa aikaan myös merkittäviä kustannussäästöjä sairaalakustannuksissa.

Rovaniemen terveyskeskus on Valtimotautien ehkäisyn laatuverkoston jäsen, joten koko laatuverkosto voi iloita saavutuksesta. 

Muita finalisteja kilpailussa olivat Vantaan terveyskeskus, jonka hankkeessa tavoiteltiin raskauden keskeytysten vähentämistä ja Sosteri Itä-Savosta, jonka hanke oli kokonaisvaltainen hoitoprosessien kehittämishanke.

Lääkäriliiton laatuneuvosto totesi palkinnon luovutuksessa, että laatupalkintofinaali oli poikkeuksellisen tasainen ja että kaikista hankkeista voidaa laajasti ottaa oppia terveydenhuollossa.

Keskiarvo (0 Ääniä)
The average rating is 0.0 stars out of 5.


No comments yet. Be the first.